• -90,00 лв.
Мини фурна ICQN 20 л, фурна за пица, горно/долно нагряване с рециркулационна функция, 5 грил функции
search
  • Мини фурна ICQN 20 л, фурна за пица, горно/долно нагряване с рециркулационна функция, 5 грил функции

Мини фурна ICQN 20 л, фурна за пица, горно/долно нагряване с рециркулационна функция, 5 грил функции

189,50 лв.
99,50 лв. Спестявате 90,00 лв.
Цената е с ДДС

Мини фурна ICQN 20 л, фурна за пица, горно/долно нагряване с рециркулационна функция, 5 грил функции, 90 мин. Таймер, 1500 W, мини фурна, 80°-250°C, тава за печене/грил/тава за трохи и поставка за тенекия, черна

Количество

  Гаранция за качество

Гаранция за качество и ниска цена.

  Доставка

Бърза доставка на следващия ден

  Политика за връшане

14 Дни право на връщане, ако не сте доволни от продукта

*Лек Транспортен дефект не пречи на работата на продукта

 

Относно този артикул

  • 20-литрова мини фурна: тази компактна електрическа малка фурна с 20-литров вътрешен обем, специално проектирана с 4 височини на слота, регулируем таймер, решетка за грил и тава за печене, подвижна тава за трохи за лесно почистване и в същото време е компактна.
  • Характеристики: Мини фурната с конвекция впечатлява не само с високата си мощност от 1500 W, но и със своята гъвкавост. Той предлага 5 функции за печене, включително конвекция с недостатъчно загряване, прегряване, по-ниска топлина, горна/долна топлина и също така предлага функция за размразяване. Температурата може да се регулира между 80 и 250 градуса.
  • Гъвкава: изгорялата храна е нещо от миналото, благодарение на вградения таймер, мини фурната се изключва при достигане на зададеното време. Или можете да зададете ръчно времето, така че таймерът да работи непрекъснато. С функцията за рециркулация, вашата пица се приготвя бързо и равномерно. При горна/долна топлина и висока температура хлябът става мек отвътре и хрупкав отвън, а кексовете, мъфините, основите за торта или бисквитите стават пухкави и сочни.
  • Качество и външен вид: тази малка електрическа фурна е произведена с високо качество и изглежда много шик. С високоякостна двойна стъклена врата, която допринася за поддържане на температурата, устойчива на висока температура, безопасна за използване.
  • Размери: външните размери са Ш x Д x В: 43,5 x 26,5 x 38 cm, а вътрешните размери са 32 x 21 x 30,5 cm. Размерите на тавата за печене са 31,8 х 26,6 см (Ш х Д). Това означава, че в мини фурната се побира пица с диаметър до 27 см. Съдържание на кутията: 1 тава за печене, 1 решетка и 1 щипка.

Какви групи продукти предлагаме

Разопакован Продукт

Продукти от клас А без или леки следи от употреба напълно работещи, тествани и технически изправни. Възможно да е нарушена оригиналната опаковка.

Транспортен Дефект

Продукти с лек или по-силно изразен транспортен дефект. Всички продукти с този маркер са годни за употреба.

Чисто нови

Продукти без никакви следи от употреба. Това са чисто нови продукти важи за категория дрехи и за всички продукти за които е посочено, че са чисто нови.

Други потребители са разгледали и

Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.