• -23,00 лв.
Гъвкава стойка за телефон - за легло, кола, бюро
search
  • Гъвкава стойка за телефон - за легло, кола, бюро
  • Гъвкава стойка за телефон - за легло, кола, бюро
  • Гъвкава стойка за телефон - за легло, кола, бюро

Гъвкава стойка за телефон - за легло, кола, бюро

42,99 лв.
19,99 лв. Спестявате 23,00 лв.
Цената е с ДДС

Гъвкава стойка за телефон - за легло, кола, бюро

Количество

  Гаранция за качество

Гаранция за качество и ниска цена.

  Доставка

Бърза доставка на следващия ден

  Политика за връшане

14 Дни право на връщане, ако не сте доволни от продукта

Практична стойка за мобилен телефон, която има гъвкаво тяло и ще остави ръцете ви свободни докато гледате филм или слушате музика. Освен за мобилни телефони тя е подходяща също и за mp3 плеъри, камери, GPS и др. Можете да се излежавате в леглото или на дивана и да гледате филм без да държите телефона в ръце! Гъвкавото тяло може да се наглася в различни позиции, така както ви е удобно!

Материал: пластмаса

Дължина на тялото: 60 см

Характеристика: 100% чисто нов и високо качество. Висококачествен стойка за скоби. Подходящ за iPhone Samsung и всеки друг мобилен телефон. Стойка за мобилен телефон, мързелива стойка, стойка за клипс могат да бъдат прикрепени към маса, спалня, офис, баня и кухня Може да се използва с 700 мм/28 инча дълга телескопична стойка за рамо с гъша шия, за да поставите телефона на правилното разстояние и ъгъл за лесно гледане Залепваща стойка за вендуза с въртяща се на 360 градуса сферична глава, която може да осигури хоризонтален или вертикален ъгъл на гледане Стойка за мобилен телефон, много подходяща за гледане на филми, клипове и слушане на музика и телефонни игри в спални, фитнес зали, офиси, изложбени зали и други места Пакетът включва: 1 стойка за мобилен телефон

Какви групи продукти предлагаме

Разопакован Продукт

Продукти от клас А без или леки следи от употреба напълно работещи, тествани и технически изправни. Възможно да е нарушена оригиналната опаковка.

Транспортен Дефект

Продукти с лек или по-силно изразен транспортен дефект. Всички продукти с този маркер са годни за употреба.

Чисто нови

Продукти без никакви следи от употреба. Това са чисто нови продукти важи за категория дрехи и за всички продукти за които е посочено, че са чисто нови.

Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.