• -40,00 лв.
Cosori Air Fryer 5.5L XXL, фритюрник с горещ въздух с цифров LED сензорен екран, 11 програми, 1700 W
search
  • Cosori Air Fryer 5.5L XXL, фритюрник с горещ въздух с цифров LED сензорен екран, 11 програми, 1700 W
  • Cosori Air Fryer 5.5L XXL, фритюрник с горещ въздух с цифров LED сензорен екран, 11 програми, 1700 W

Cosori Air Fryer 5.5L XXL, фритюрник с горещ въздух с цифров LED сензорен екран, 11 програми, 1700 W

299,99 лв.
259,99 лв. Спестявате 40,00 лв.
Цената е с ДДС

Cosori Air Fryer 5.5L XXL, фритюрник, фритюрник с горещ въздух с цифров LED сензорен екран, 11 програми, предварително загряване и поддържане на топлината, режим на разклащане, 100 брошури с рецепти, 1700 W

Количество

  Гаранция за качество

Гаранция за качество и ниска цена.

  Доставка

Бърза доставка на следващия ден

  Политика за връшане

14 Дни право на връщане, ако не сте доволни от продукта

Относно този артикул

  • 【Победител в наградата Red Dot Award 2019】Фритюрникът с горещ въздух COSORI е удостоен с наградата Red Dot Award 2019. Специален квадратен дизайн, който пасва по-добре на вашия плот и показва вашия моден вкус. Квадратната кошница от 5,5 л XXL е по-голяма и предлага повече пространство за изнасяне на повече храна на пазара от кошницата с кръгъл дизайн.
  • 【Готвене без олио】С COSORI Airfryer можете да пържите по здравословен начин без олио. Комбинацията от циркулиращ горещ въздух и перфектната температура на готвене гарантира, че пържените картофи стават хрупкави, а пилешките бутчета сочни. Когато времето за готвене изтече и фритюрникът с горещ въздух издаде звуков сигнал, ви очаква уникално вкусово изживяване.
  • 【Цифров LED дисплей】Ясният LED дисплей има 11 предварително програмирани настройки, които могат да бъдат избрани чрез сензорен екран. Пригответе любимото си ястие само с едно натискане на бутон и можете да се посветите на други неща по време на процеса на готвене. Възможно е и ръчно регулиране на температурата (75-205°C) и времето за приготвяне (до 60 минути). Готвенето никога не е било по-лесно!
  • 【Капацитет XXL】Фритюрникът с горещ въздух има 6L пространство за готвене и 5,5L кошница. Фритюрникът с горещ въздух COSORI XXL 5.5L е предназначен за семейство от 5-6 души. Със своите 1700W, фритюрникът е изключително мощен, което намалява времето за готвене и по този начин пести електроенергия.
  • 【Книжка с рецепти със 100 ястия】Ако изберете нашия многофункционален фритюрник с горещ въздух, ще получите книга с рецепти (немски/френски/италиански/испански) с оригинални, вкусни и удобни рецепти, които можете да готвите у дома. Ако имате нужда от английски рецепти, моля, свържете се с нашето обслужване на клиенти за помощ! Предлагаме ви английска рецепта в PDF формат.
  • 【Кошница за пържене с незалепващо покритие】Подвижните кошници за пържене с незалепващо покритие могат да се мият в съдомиялна машина. Хладната сензорна дръжка и бутонът за освобождаване на кошницата предотвратяват риска от изгаряне и нежелано отделяне. Защита от прегряване и автоматично изключване за безопасна употреба. Предлага се и оригинален комплект принадлежности COSORI за фритюрници с горещ въздух без PFOA и BPA (търсете: C158-6AC).
  • 【Купувайте с увереност】 Ние предлагаме поддръжка през целия живот. Ако имате някакви проблеми или съмнения относно продукта, не се колебайте да се свържете с нас чрез съобщение в Amazon или следпродажбен имейл, като следвате инструкциите. Ние ще разрешим проблема в рамките на 24 часа
  • 【Внимание】Преди да използвате фритюрника с горещ въздух за първи път, моля, отстранете всички пластмасови защитни филми, почистете кошниците с препарат и загрейте фритюрника с горещ въздух веднъж.

Какви групи продукти предлагаме

Разопакован Продукт

Продукти от клас А без или леки следи от употреба напълно работещи, тествани и технически изправни. Възможно да е нарушена оригиналната опаковка.

Транспортен Дефект

Продукти с лек или по-силно изразен транспортен дефект. Всички продукти с този маркер са годни за употреба.

Чисто нови

Продукти без никакви следи от употреба. Това са чисто нови продукти важи за категория дрехи и за всички продукти за които е посочено, че са чисто нови.

Други потребители са разгледали и

Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.