• -60%
Panasonic SD-YR2550 автоматична хлебопекарна
search
  • Panasonic SD-YR2550 автоматична хлебопекарна
  • Panasonic SD-YR2550 автоматична хлебопекарна

Panasonic SD-YR2550 автоматична хлебопекарна

349,79 лв.
139,92 лв. Спестявате 60%
Цената е с ДДС

Panasonic SD-YR2550 Напълно автоматична хлебопекарна с 31 програми

Количество

  Гаранция за качество

Гаранция за качество и ниска цена.

  Доставка

Бърза доставка на следващия ден

  Политика за връшане

14 Дни право на връщане, ако не сте доволни от продукта

 *Като нов  

Много вкусен. Лесен. От вкъщи.

 

Качеството е на вкус.

 

Това е идеалният вариант без главоболие да бъдете креативни с хляб, сладкиши и др. Занаятчийски форми, които можете да създадете сами, опции без глутен, пикантно тесто за пица и много други ... можете да се насладите на всички тях.

 

Качеството е на вкус

 

С машината за хляб Panasonic YR2550 имате кухненска помощ, базирана на повече от 34 години опит и върхови постижения. Двата температурни сензора, заедно с пълната гама от перфектно настроени функции, гарантира, че ще се насладите на желания от вас хляб - винаги с най -високо качество.

 

Двата сензора правят разликата

 

Най -качественият хляб се получава при правилната температура. Следователно, машината за хляб YR2550 използва два вградени сензора за настройване както на вътрешна, така и на външна температура и оптимизиране на програмата на всеки етап. Резултатите винаги ще бъдат също толкова вкусни, независимо от температурните условия.

 

Занаятчийска техника за месене

 

YR2550 носи пекарната във вашата кухня. Тайната се крие в иновативната технология Panasonic, която възпроизвежда техниките за месене на занаятчия. Уникалното острие за месене се комбинира с ребрата, специално поставени в тавата за хляб, за да осигури вкус и идеална текстура.

 

Творчество с ръчни настройки

 

Проектиран за сладки или без захар хляб и сладкиши, ръчните настройки ви помагат да проявите креативност, без усилия да месите или смесвате на ръка. Създавайте хляб в различни занаятчийски форми или задайте необходимото време за месене и втасване за вашите собствени рецепти. След това се насладете на вкусните резултати.

 

 

Просто използвайте желаната подготовка за хляб, добавете вода и сте готови! Със специалните програми на машината за хляб YR2550 пресният хляб е лесен и безпроблемен. Вкусните резултати ще удивят вас и вашето семейство.

 

Четири варианта без глутен

 

Машината за хляб YR2550 е идеална за хора, които страдат от непоносимост към глутен или просто искат да консумират по -малко глутен. Програмите за хляб, сладкиши, тесто за пица и тестени изделия без глутен ви позволяват да пропуснете алергени, без да компрометирате вкуса.

 

Напълно автоматично, за лесна употреба

 

Колкото по -прецизен е процесът на приготвяне на хляба, толкова по -вкусен е резултатът. Ето защо машината за хляб YR2550 има дозатор както за мая, така и за стафиди / ядки. Те автоматично добавят съставките в точното време - постоянно осигуряват вкусен хляб с по -малко усилия.

 

31 програми за лесно печене

 

С до 31 автоматични програми, от които можете да избирате, можете да печете почти всякакъв вид хляб. Пълнозърнест хляб, мъфини или дори сладкиши, сладко и тесто за пица, също с ръчни настройки - единственото ограничение е вашето гурме въображение.

 

Правилният хляб в точното време.

 

Събуждайте се всяка сутрин с аромата на прясно изпечен хляб. Добавете съставките вечер и след това настройте таймера за сутринта - до 13 часа предварително. Средни, големи и много големи до около 1,1 кг, с различни степени на покафеняване ... пресният хляб никога не е бил по -добър.

 

Опит и отлични постижения от 1987 г.

 

Насладете се на висококачествените резултати, които искате с всеки хляб. Panasonic произвежда машини за хляб с постоянно перфектни резултати повече от 34 години. С продукти, които непрекъснато се подобряват въз основа на богат опит.

 

 

Вдъхновете се от рецепти, създадени специално, за да осигурите оптимални резултати, когато използвате машината за хляб Panasonic или други кухненски уреди. Вижте уебсайта на Panasonic Experience Fresh!

Нов

Какви групи продукти предлагаме

Разопакован Продукт КЛАС А

Продукти от клас А без следи от употреба напълно работещи, тествани и технически изправни. Възможно да е нарушена оригиналната опаковка.

Разопакован продукт КЛАС Б

Продукти с добър външен вид, с леки следи от употреба. Напълно работещи, тествани и технически изправни. Възможно е оригиналната опаковка да липсва или да е нарушена.

Разопакован продукт КЛАС С

Продукти с видими следи от употреба, транспортен дефект или липсваща част. Проблема ще бъде описан в информацията към всеки продукт.

Чисто нови

Продукти без никакви следи от употреба. Това са чисто нови продукти важи за категория дрехи и за всички продукти за които е посочено, че са чисто нови.

Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.