• -300,00 лв.
Безжична прахосмукачка Dreame Mistral
search
 • Безжична прахосмукачка Dreame Mistral
 • Безжична прахосмукачка Dreame Mistral
 • Безжична прахосмукачка Dreame Mistral
 • Безжична прахосмукачка Dreame Mistral
 • Безжична прахосмукачка Dreame Mistral
 • Безжична прахосмукачка Dreame Mistral

Безжична прахосмукачка Dreame Mistral

929,60 лв.
629,60 лв. Спестявате 300,00 лв.
Цената е с ДДС

Безжична прахосмукачка Dreame Mistral

Количество

  Гаранция за качество

Гаранция за качество и ниска цена.

  Доставка

Бърза доставка на следващия ден

  Политика за връшане

14 Дни право на връщане, ако не сте доволни от продукта

Относно този артикул

 • Дигитален мотор със скорост до 125 000 оборота в минута: Dreame, постоянно стремяща се към оптимизиране на продуктите, новата прахосмукачка модел T20 Mistral Pro, безжична прахосмукачка със 125 000 оборота в минута, 25 000 Pa и мощност на засмукване 150 AW.
 • Единствената безжична прахосмукачка с 2 сменяеми батерии: с Dreame T20 Mistral Pro винаги ще имате под ръка заредена батерия. Новият модел Dreame се предлага с две сменяеми батерии, които се зареждат независимо. Така че можете да изсмуквате прах, докато другата батерия се зарежда.
 • Сменяема високопроизводителна батерия: T20 Mistral Pro е оборудван с високопроизводителна батерия, която ви позволява да вакуумирате непрекъснато в продължение на 70 минути в стандартен режим. В зависимост от изискванията за почистване може да се избере и усилващ или турбо режим. Този нов модел предлага и възможност за смяна на батерията. Времето за зареждане на батерията на безжичната прахосмукачка Dreame T20 Mistral Pro е 4 часа.
 • LCD цветен екран със заключване на клавиша: Dreame T20 Mistral Pro има LCD екран, на който може да се заключи бутона за захранване и информация за устройството - ниво на батерията и информация за почистване на филтъра в реално време, текущия режим на засмукване и съобщения за грешки и поддръжка може да се провери удобно на екрана.
 • ЕФЕКТИВНО 5-ПЪТНО ФИЛТРИРАНЕ И МОЕЩ СЕ HEPA ФИЛТЪР: Dreame T20 Mistral Pro 5-кратна филтърна система с 12-циклонна технология премахва финия прах и осигурява 99,9% чистота на отработения въздух. HEPA филтърът на прахосмукачката без торба може да се мие, подобрявайки работата на Dreame T20 Mistral Pro и удължавайки живота му.
 • С интелигентна дюза за под и подвижен моп, интелигентният подов инструмент Dreame T20 Mistral открива килими и автоматично увеличава мощността на засмукване за по-задълбочено почистване на килимите. В допълнение, специалният V-дизайн на универсалната четкова ролка гарантира, че нищо не се заплита. Безжичната прахосмукачка Dreame T20 Mistral Pro разполага с подвижен моп, който ви позволява да избършете пода след прахосмукачка.

Какви групи продукти предлагаме

Разопакован Продукт

Продукти от клас А без или леки следи от употреба напълно работещи, тествани и технически изправни. Възможно да е нарушена оригиналната опаковка.

Транспортен Дефект

Продукти с лек или по-силно изразен транспортен дефект. Всички продукти с този маркер са годни за употреба.

Чисто нови

Продукти без никакви следи от употреба. Това са чисто нови продукти важи за категория дрехи и за всички продукти за които е посочено, че са чисто нови.

Други потребители са разгледали и

Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.