• -149,00 лв.
Кухненски робот 8 в 1
search
  • Кухненски робот 8 в 1
  • Кухненски робот 8 в 1
  • Кухненски робот 8 в 1

Кухненски робот 8 в 1

249,99 лв.
100,99 лв. Спестявате 149,00 лв.
Цената е с ДДС

Кухненски робот 8 в 1 мултифункционална месачка с кука за тесто, бъркалка, телена бъркалка, блендер, месомелачка и др. 5 скорости с импулсна функция

Количество

  Гаранция за качество

Гаранция за качество и ниска цена.

  Доставка

Бърза доставка на следващия ден

  Политика за връшане

14 Дни право на връщане, ако не сте доволни от продукта

*липсва пластмасата на купата 

Относно този артикул

  • Мощен двигател със защита от прегряване: 1000 вата електрически кухненски смесител върши работата ви като магия. по-добър резултат от месене. Вграден чип за температурен сензор, който автоматично се изключва при прегряване, безопасен за използване. Препоръчваме ви да не го използвате повече от 9 минути на път. Силиконовите вендузи против хлъзгане държат машината на място по време на работа (Забележка: машината автоматично ще спре след 9 минути употреба)
  • Голям капацитет и накланяща се глава: предлагаме 7-литрова купа от неръждаема стомана, в която могат да се смесват много повече прясна храна за тесто, сладкиши и други съставки. С предпазителя от пръски можете да добавяте съставки по всяко време и да поддържате кухнята чиста. Стойковият миксер с наклонена глава не само позволява лесен достъп до всички аксесоари, но и предотвратява наранявания поради функцията за автоматично изключване, веднага щом накланящата се глава покаже, че спира да работи.
  • Многофункционален кухненски робот 7 в 1: машината за месене Aifeel се предлага с кука за тесто, бъркалка, бъркалка, месомелачка, валяк за тестени изделия, комплект за колбаси, преса за бисквитки и др. Това е перфектният кухненски робот за приготвяне на торти, хляб, бисквити и сладкиши, тестени изделия , наденица, месен сос и др. (Не използвайте две или повече функции едновременно.)
  • 5 настройки за променлива скорост за многофункционални приставки: Смесващата машина Aifeel постига многофункционалност и разнообразие от рецепти. Има контролен панел с бутон за скорост 1-5. Скорост 1-2 за месене на тесто за бисквити, печене и паста. Скорост 3-4 за смесване на машина за салата и паста. Скорост 5 за разбиване на яйца или смилане на месо или направа на колбаси. (Всички приставки не могат да се мият в съдомиялна машина!)
  • Обслужване на клиенти: Кухненският робот Aifeel се предлага с 1 година гаранция за качество. Моля, свържете се с нас, ако срещнете някакъв проблем. Ние ще ви предложим задоволително решение. ★ Тъй като някои приставки са изработени от лят под налягане алуминий. Моля, не го мийте в съдомиялна машина, може да се окисли. Моля, не се колебайте да се свържете с нас, за да получите нов, ако предпазителят от пръски е дефектен по време на доставката.

Какви групи продукти предлагаме

Разопакован Продукт

Продукти от клас А без или леки следи от употреба напълно работещи, тествани и технически изправни. Възможно да е нарушена оригиналната опаковка.

Транспортен Дефект

Продукти с лек или по-силно изразен транспортен дефект. Всички продукти с този маркер са годни за употреба.

Чисто нови

Продукти без никакви следи от употреба. Това са чисто нови продукти важи за категория дрехи и за всички продукти за които е посочено, че са чисто нови.

Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.