• -90,00 лв.
 • Изчерпано
Инфрачервен нагревател за бърза топлина - за вътрешен двор
search
 • Инфрачервен нагревател за бърза топлина - за вътрешен двор
 • Инфрачервен нагревател за бърза топлина - за вътрешен двор
 • Инфрачервен нагревател за бърза топлина - за вътрешен двор
 • Инфрачервен нагревател за бърза топлина - за вътрешен двор
 • Инфрачервен нагревател за бърза топлина - за вътрешен двор

Инфрачервен нагревател за бърза топлина - за вътрешен двор

259,99 лв.
169,99 лв. Спестявате 90,00 лв.
Цената е с ДДС

Mediashop Livington Instant Heater - Инфрачервен нагревател за бърза топлина без загуба на енергия - Нагревател с таймер и дистанционно управление - Също като външен нагревател за вътрешен двор, отопление на вън

Количество
Изчерпано

  Гаранция за качество

Гаранция за качество и ниска цена.

  Доставка

Бърза доставка на следващия ден

  Политика за връшане

14 Дни право на връщане, ако не сте доволни от продукта

Относно този артикул

 • ✔ Целенасочена топлина - Инфрачервеният нагревател затопля тялото с инфрачервена технология насочено без загуба на енергия в помещението и дава усещане за слънчеви лъчи върху кожата.
 • ✔ Сензор за движение - Благодарение на превключваемия сензор за движение, инфрачервеният нагревател осигурява топлина, когато някой е наблизо и се загрява много по-бързо от конвенционалния нагревател.
 • ✔ На закрито и на открито - Благодарение на защитата от пръски, нагревателят затопля вътрешния двор или балкона, както и банята, гаража или зимната градина: навсякъде, където е необходима топлина, по всяко време на годината.
 • ✔ Удобна работа - Нагревателят за вътрешен двор има 4 настройки за топлина за индивидуален контрол и вграден таймер, така че може лесно да се регулира с дистанционно управление.
 • ✔ Съдържание и детайли на кутията - 1 x Livington Instant Heater, електрически нагревател за монтаж на стена или таван за вътрешна и външна употреба, 1 x дистанционно управление (включително батерия).

Приятна топлина като слънчеви лъчи върху кожата - Livington Instant Heater

С инфрачервена технология моменталният нагревател генерира невидими топлинни лъчи, които се усещат като топъл летен ден. Топлината се отдава специално на тялото и не се губи в помещението. Инфрачервеният нагревател може да се използва в цялата къща, а благодарение на защитата от пръски също и на терасата или балкона. За тази цел той просто се монтира на тавана, стената и т.н. Така че заема малко място и се вписва добре във всеки стил със своя елегантен, модерен дизайн. Стойка за стойка, която позволява монтаж без пробиване, се предлага отделно.

4 степени на топлина и таймер, който може да се настройва и с дистанционно.

Превключваем сензор за движение също така гарантира, че нагревателят на вътрешния двор отделя топлина само когато сте наблизо. Ако не се засече движение в рамките на 15 минути, нагревателният елемент се изключва.

Инфрачервеният нагревател се затопля по-бързо от други отоплителни уреди благодарение на краткото време за нагряване. За допълнителна безопасност, автоматичното изключване и сензорът за накланяне гарантират, че Instant Heater работи само когато е инсталиран правилно.

Забележка:

Нагревателят трябва да бъде монтиран най-малко на 1,8 m над пода. Запалимите материали трябва да се държат на разстояние 1,5 m. Интегриран сензор за накланяне гарантира, че незабавният нагревател работи само когато е инсталиран правилно.

Какви групи продукти предлагаме

Разопакован Продукт

Продукти от клас А без или леки следи от употреба напълно работещи, тествани и технически изправни. Възможно да е нарушена оригиналната опаковка.

Транспортен Дефект

Продукти с лек или по-силно изразен транспортен дефект. Всички продукти с този маркер са годни за употреба.

Чисто нови

Продукти без никакви следи от употреба. Това са чисто нови продукти важи за категория дрехи и за всички продукти за които е посочено, че са чисто нови.

Други потребители са разгледали и

Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.