• -40,00 лв.
Трипод VK-20 - За влогъри, YouTubers и инфлуенсъри
search
  • Трипод VK-20 - За влогъри, YouTubers и инфлуенсъри
  • Трипод VK-20 - За влогъри, YouTubers и инфлуенсъри
  • Трипод VK-20 - За влогъри, YouTubers и инфлуенсъри

Трипод VK-20 - За влогъри, YouTubers и инфлуенсъри

119,99 лв.
79,99 лв. Спестявате 40,00 лв.
Цената е с ДДС
Количество

  Гаранция за качество

Гаранция за качество и ниска цена.

  Доставка

Бърза доставка на следващия ден

  Политика за връшане

14 Дни право на връщане, ако не сте доволни от продукта

  • За влогъри, YouTubers и инфлуенсъри
  • За смартфони
  • Пълен комплект за аудио и видео запис
  • Пакет от кондензаторен микрофон, светлина за камера и статив

Проектиран за създателите на мобилно съдържание, VK-20 vlogger от Record включва всички елементи, от които се нуждаете, за да създадете видео съдържание за социални медии. Ще получите микрофон M1S, светлина W49 Vlogger, стойка за смартфон, 360° мини стойка, 3,5 mm TRRS кабел за смартфон и удароустойчива стойка за микрофон. Микрофонът е кардиоиден микрофон с пушка, който може да улови ясен и богат звук от обекта, от който искате да заснемете звук, като същевременно намалява околния шум и околния шум. Vlogger Light използва 49 отделни светодиода, за да даде на вашите видеоклипове правилното осветление с цветова температура от 5000K. Светлината има и три стойки за обувки за камера, които ви позволяват да монтирате аксесоари като микрофон. Включеният държач за смартфон осигурява по-стабилен видеозапис при запис от ръчни или стационарни устройства. За по-добро реализиране на различни ъгли на филма, стойката има 360° регулируема сферична глава. Ако трябва да използвате VK-20 с iPhone, който има само Lightning конектори, ще ви трябва Apple MMX62ZM/A Lightning към 3,5 мм адаптер за слушалки, за да свържете VK-20. (Apple MMX62ZM/A може да бъде закупен от Humac, A/V-Cables или други магазини, които продават устройства на Apple.)

Какви групи продукти предлагаме

Разопакован Продукт

Продукти от клас А без или леки следи от употреба напълно работещи, тествани и технически изправни. Възможно да е нарушена оригиналната опаковка.

Транспортен Дефект

Продукти с лек или по-силно изразен транспортен дефект. Всички продукти с този маркер са годни за употреба.

Чисто нови

Продукти без никакви следи от употреба. Това са чисто нови продукти важи за категория дрехи и за всички продукти за които е посочено, че са чисто нови.

Други потребители са разгледали и

Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.