• -230,00 лв.
  • Изчерпано
Фритюрник с горещ въздух Princess
search
  • Фритюрник с горещ въздух Princess
  • Фритюрник с горещ въздух Princess
  • Фритюрник с горещ въздух Princess
  • Фритюрник с горещ въздух Princess
  • Фритюрник с горещ въздух Princess
  • Фритюрник с горещ въздух Princess

Фритюрник с горещ въздух Princess

422,99 лв.
192,99 лв. Спестявате 230,00 лв.
Цената е с ДДС

Фритюрник с горещ въздух Princess, 10л, Неръждаема стомана

Количество
Изчерпано

  Гаранция за качество

Гаранция за качество и ниска цена.

  Доставка

Бърза доставка на следващия ден

  Политика за връшане

14 Дни право на връщане, ако не сте доволни от продукта

Описание на продукта

Дъмните ли се дали да изберете фритюрник или мини фурна? Фурната Princess 182065 Aerofryer е идеалното устройство за вас. Луксозната комбинация между въздушен фритюрник и мини фурна може да грилова, пече, пържи, пече и дори дехидратира. Въртящата се мрежеста кошница гарантира, че ще получите най-хрупкавия чипс досега и го прави, без да се налага да разклащате на всеки 5 минути. Освен това можете да печете купища закуски върху 3-те плочи за печене със специална технология за въздушна конвекция.

Здравословно пържене
Горещият циркулиращ въздух на фурната Princess Aerofryer прави използването на олио вече не е необходимост при приготвянето на пържени картофи, месо, риба и зеленчуци. Това означава, че можете да готвите по-здравословно, като същевременно се наслаждавате на цялата храна, която вие и вашето семейство обичате. Дори закуски, сладкиши или хляб излизат хрупкави и вкусни. Освен това, фурната Aerofryer има и дехидратираща функция за плодове и зеленчуци. Най-добрият начин да приготвите здравословни закуски като плодова кожа или зеленчуков чипс за себе си или децата си.

Най-новата технология в пърженето с горещ въздух за здравословно пържене
Фурната Princess Aerofryer съчетава горещ, циркулиращ въздух с перфектната температура за готвене, така че можете да използвате Aerofryer за пържене, печене, грил, печене. Технологията High Speed ​​Air Convention гарантира, че нямате нужда от масло, за да получите перфектен и хрупкав резултат. Без олио също означава и без бъркотия, така че можете да го оставите в кухнята си за ежедневна употреба. Освен десетте предварително програмирани настройки можете също да регулирате температурата ръчно между 40C и 200C за перфектен резултат. Това улеснява приготвянето на хлебчета, кюфтета и кишове във фритюрника. Благодарение на включените три скари можете да поставите много продукти едновременно във фурната.

Лесен за използване
Цифровият сензорен екран прави избора на правилната температура или програма много лесен. Освен това, 90-минутен таймер и защита от прегряване

Какви групи продукти предлагаме

Разопакован Продукт

Продукти от клас А без или леки следи от употреба напълно работещи, тествани и технически изправни. Възможно да е нарушена оригиналната опаковка.

Транспортен Дефект

Продукти с лек или по-силно изразен транспортен дефект. Всички продукти с този маркер са годни за употреба.

Чисто нови

Продукти без никакви следи от употреба. Това са чисто нови продукти важи за категория дрехи и за всички продукти за които е посочено, че са чисто нови.

Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.