• -140,00 лв.
Комплект каменна фурна PM-27
search
  • Комплект каменна фурна PM-27

Комплект каменна фурна PM-27

249,99 лв.
109,99 лв. Спестявате 140,00 лв.
Цената е с ДДС

Комплект каменна фурна PM-27

Количество

  Гаранция за качество

Гаранция за качество и ниска цена.

  Доставка

Бърза доставка на следващия ден

  Политика за връшане

14 Дни право на връщане, ако не сте доволни от продукта

*Възможно е да има драскотини или следи от употреба

Относно този артикул

  • Фурна за пица - Мини фурната от Eratec приготвя вкусни ястия като пица, тарте фламбе, лахмакун и пържени картофи само за няколко минути. Камъкът, който може да се използва, придава на храната вкусен, оригинален вкус на каменна пещ.
  • Вкус на каменна пещ - Традиционният вкус на каменната пещ във вашата кухня е нещо много специално! Благодарение на нагревателните елементи с електрическо задвижване, печката е малка, удобна и перфектна както за закрито, така и за градина.
  • Аксесоари: В допълнение към електрическата настолна фурна, ние също продаваме аксесоари - в този пакет те се състоят от нож за тесто / ролка за пица, вложка за тиган и две лопати за просто пъхане на пицата във фурната.
  • Приложение: Мини фурната може да се загрее предварително до 400°C само за няколко минути. Сега готовата пица може да се постави върху плочата с помощта на лопатка за пица. Заради високата топлина пицата е готова за нула време.
  • EraTec: В продължение на 20 години Era-Tec се специализира в кухненски уреди, които правят ежедневието по-лесно. Поставихме си за цел да подобрим живота с помощта на ежедневни помощници, така че вкусната храна да може да се насладите бързо със семейството.

Какви групи продукти предлагаме

Разопакован Продукт

Продукти от клас А без или леки следи от употреба напълно работещи, тествани и технически изправни. Възможно да е нарушена оригиналната опаковка.

Транспортен Дефект

Продукти с лек или по-силно изразен транспортен дефект. Всички продукти с този маркер са годни за употреба.

Чисто нови

Продукти без никакви следи от употреба. Това са чисто нови продукти важи за категория дрехи и за всички продукти за които е посочено, че са чисто нови.

Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.