• -50%
Фурна за мини пици Trebs 99300
search
  • Фурна за мини пици Trebs 99300
  • Фурна за мини пици Trebs 99300
  • Фурна за мини пици Trebs 99300

Фурна за мини пици Trebs 99300

184,99 лв.
92,50 лв. Спестявате 50%
Цената е с ДДС

Фурна за мини пици Trebs 99300 с теракотен купол за 6 души, 1000 вата

Количество

  Гаранция за качество

Гаранция за качество и ниска цена.

  Доставка

Бърза доставка на следващия ден

  Политика за връшане

14 Дни право на връщане, ако не сте доволни от продукта

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Пещта за пица Trebs 99392 PizzaGusto е настолна скара с необичаен обрат. Когато сте уморени от фондю или просто искате да опитате нещо ново, PizzaGusto е очевиден избор. Каквато и да е обстановката - вечеря със семейството си или с приятели - пицата ще бъде всичко, което някога искате да ядете.

Ще станете истински готвач на пица за нула време. Пригответе 8 отделни мини пици в теракотения купол или изпечете една голяма пица в средата за цялото семейство. Въпреки че фурната е изключително голяма, коричката за пица все още излиза вкусно хрупкава, точно като пица, изпечена в истинска каменна фурна. Резултатът остава оптимален, въпреки височината на теракотения купол и факта, че пиците се пекат една върху друга. Омесете и разточете тестото и изрежете основите с предоставената в кутията ножа за тесто. Нарежете различни зеленчуци, салам, парчета пиле или шунка, намажете основата за пица с доматен сос и поръсете отгоре сирене. Възможностите са безкрайни. Поставете домашно приготвената си пица върху шпатулата за печене, плъзнете я във фурната и й се насладете 5 минути по-късно.Фурна за пица Trebs 99392 PizzaGusto също е идеална за печене на бисквитки. Перфектният завършек на успешното хранене.

Пещта за пица Trebs 99392 PizzaGusto се почиства лесно. Отделните компоненти са подходящи за миене в съдомиялна машина и лесни за съхранение. Фурната за пица Trebs 99392 PizzaGusto се предлага с рецепти за тесто за пица, за доматен сос и удобна резачка, за да сте сигурни, че основата за пица пасва идеално на шпатулата.

Какви групи продукти предлагаме

Разопакован Продукт

Продукти от клас А без или леки следи от употреба напълно работещи, тествани и технически изправни. Възможно да е нарушена оригиналната опаковка.

Транспортен Дефект

Продукти с лек или по-силно изразен транспортен дефект. Всички продукти с този маркер са годни за употреба.

Чисто нови

Продукти без никакви следи от употреба. Това са чисто нови продукти важи за категория дрехи и за всички продукти за които е посочено, че са чисто нови.

Други потребители са разгледали и

Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.