• -300,00 лв.
Безжична прахосмукачка Dreame T20, ръчна прахосмукачка 4 в 1 с мощност 450 W, 25 KPA, 70 минути автоматично работно време
search
  • Безжична прахосмукачка Dreame T20, ръчна прахосмукачка 4 в 1 с мощност 450 W, 25 KPA, 70 минути автоматично работно време
  • Безжична прахосмукачка Dreame T20, ръчна прахосмукачка 4 в 1 с мощност 450 W, 25 KPA, 70 минути автоматично работно време

Безжична прахосмукачка Dreame T20, ръчна прахосмукачка 4 в 1 с мощност 450 W, 25 KPA, 70 минути автоматично работно време

559,99 лв.
259,99 лв. Спестявате 300,00 лв.
Цената е с ДДС

Безжична прахосмукачка Dreame T20, ръчна прахосмукачка 4 в 1 с мощност 450 W, 25 KPA, 70 минути автоматично работно време

Количество

  Гаранция за качество

Гаранция за качество и ниска цена.

  Доставка

Бърза доставка на следващия ден

  Политика за връшане

14 Дни право на връщане, ако не сте доволни от продукта

Безжична прахосмукачка Dreame T20 - ново ниво на почистване Бeзжичнaтa пpaxocмyĸaчĸa Drеаmе Т20 щe Bи пoмoгнe в пoчиcтвaнeтo нa cъвceм нoвo нивo. Двигaтeлят c 125 000 oбopoтa в минyтa ocигypявa нecpaвнимa пpoизвoдитeлнocт, a мoщнaтa бaтepия ocигypявa дo 70 минyти живoт c eднo зapeждaнe.

Toвa нe e вcичĸo!

Прахосмукачката интeлигeнтнo cĸaниpa пoвъpxнocттa, ĸoятo пoчиcтвaтe, и cлeд тoвa peгyлиpa мoщнocттa нa зacмyĸвaнe cпopeд нeя. Πpeдлaгa ce и c няĸoлĸo cмeняeми чeтĸи, зa дa мoжeтe дa пoчиcтитe cтapaтeлнo целия си дом. Високо ефективен мотор Ефективната работа на прахосмукачката се осигурява от мотор Dreame SPACE 4.0, който е почти толкова усъвършенстван, като използваните в авиацията. Неговата невероятна скорост му позволява да достигне мощност на засмукване до 25 000 Pa.

Благодарение на това T20 ефективно и бързо се отървава от всякакви замърсявания - дори и най-едрите отпадъци не са предизвикателство за нея. В допълнение, по-късият аеродинамичен тунел, интелигентната технология за охлаждане на батерията и HEPA филтърът, поставен точно зад двигателя, осигуряват още по-стабилна и ефективна работа. Чист дом без алергени 5-степенната филтрираща система не само осигурява ефективно почистване, но и предотвратява вторичното замърсяване. Тя позволява на T20 да се справя дори с микроскопични частици.

Усъвършенстваната 12-циклонна система за почистване е отговорна за удължения живот на филтрите. Dreame T20 осигурява 99,97% филтрация и ефективно премахва алергени, прах, акари и полени, което ви позволява да създадете безопасен и здравословен дом. Искате още? Можете да измиете както филтрите, така и контейнера за прах, и вала на четката за хигиена и безопасност. Перфектната четка за под Интелигентната четка на прахосмукачката е идеална за почистване на различни видове подове. Тя бързо разпознава типа на почистваната повърхност и съответно регулира всмукателната мощност, за да я почисти възможно най-добре. Освен това е проектирана да сведе до минимум риска от захващане на косми в нея. Това става възможно благодарение на функции като вал с по-широк диаметър, V-образни косми и меки подложки от двете страни на четката. Всичко това се изразява в ефективно, но удобно прахосмучене.

Допълнителни четки за специални задачи В пакета на Dreame T20 ще намерите не само основната четка за под. Четката за премахване на акари ви позволява да премахнете алергените от вашия матрак. Четката за пукнатини е идеална за почистване на тесни пространства, като вдлъбнатините в дивани и фотьойли. Четката 2 в 1 е идеална за труднодостъпни, неравни повърхности, като клавиатура на лаптоп. С различнитете накрайници на T20 можете да почистите всеки ъгъл на вашия дом.

Още по-дълъг живот на батерията Благодарение на батерията си с голям капацитет, Dreame T20 ще ви изненада с дълъг живот. В стандартен режим можете да почиствате до 70 минути, в режим на дълбоко почистване около 30 минути и в режим на пълна мощност до 10 минути. Зареждането на прахосмукачката отнема само около 4 часа. Имате ли по-голямо жилище? Или може би просто искате T20 да издържи по-дълго? Можете да закупите допълнителна батерия и да прахосмучете толкова дълго, колкото ви е необходимо.

Лесна за използване Dreame T20 е толкова лесна за използване, само с натискане на бутон. Функцията за електронно заключване позволява на устройството да работи непрекъснато, без да е необходимо да го натискате. Това прави почистването изключително удобно. В допълнение, HD цветният LCD екран прави почистването още по-лесно и ви дава бърз достъп до най-важната информация. Можете да видите текущия режим на почистване, оставащото време и напомняне за смяна на филтъра.

С внимание към детайла Dreame T20 е изключително тиха вертикална прахосмукачка. 8-степенното намаляване на шума свежда до минимум досадния шум, за да можете да се насладите на спокойствие и тишина, докато почистват. Ергономичния дизайн я прави удобна за използване - можете лесно да достигнете където пожелаете и дори да почистите тавана или по-високите рафтове. Монтирането и подмяната на четките не е никакво предизвикателство и изпразването на контейнера за прах изисква само натискане на бутон - дори не е нужно да докосвате мръсотията.

Възможността да съхранявате прахосмукачката изправена и да я зареждате едновременно ще ви спести както време, така и място във вашия дом.

Какви групи продукти предлагаме

Разопакован Продукт

Продукти от клас А без или леки следи от употреба напълно работещи, тествани и технически изправни. Възможно да е нарушена оригиналната опаковка.

Транспортен Дефект

Продукти с лек или по-силно изразен транспортен дефект. Всички продукти с този маркер са годни за употреба.

Чисто нови

Продукти без никакви следи от употреба. Това са чисто нови продукти важи за категория дрехи и за всички продукти за които е посочено, че са чисто нови.

Други потребители са разгледали и

Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.