• -80,00 лв.
Универсален електрически универсален слайсер, Venga неръждаема стомана
search
  • Универсален електрически универсален слайсер, Venga неръждаема стомана

Универсален електрически универсален слайсер, Venga неръждаема стомана

199,99 лв.
119,99 лв. Спестявате 80,00 лв.
Цената е с ДДС

Универсален електрически универсален слайсер, Venga неръждаема стомана, 2 сменяеми ножа, до 15 мм контрол на дебелината на рязане, 200 W, черен, VG AS 3005 BK

Количество

  Гаранция за качество

Гаранция за качество и ниска цена.

  Доставка

Бърза доставка на следващия ден

  Политика за връшане

14 Дни право на връщане, ако не сте доволни от продукта

Относно този артикул

  • ЗДРАВА РЕЗАЧКА ALL-ESSENCE с 200 W мощност, стоманен корпус, 2 остриета от неръждаема стомана с 0 до 15 мм прецизна настройка на среза за чисто, бързо и лесно рязане на месо, студени разфасовки, хляб, рула, сладкиши, плодове, зеленчуци и много други .
  • 2 НОЖА: Много здрав назъбен нож от неръждаема стомана с голям диаметър от 19 см за по-голяма гъвкавост. Ножът, оборудван със заключваща функция, може да се сваля за лесно и цялостно почистване. Плюс гладко шлифован нож от неръждаема стомана с голям диаметър 19 см. Назъбеното острие е идеално за рязане на твърди или здрави храни, като хляб, печено или твърди плодове с твърда кора, а гладкото острие е подходящо за прецизно рязане на карпачо, студени разфасовки, зеленчуци, сирена и др. Двата ножа са подвижни и следователно също лесни и хигиенични за използване.
  • ЗАЩИТА ЗА ДЕЦА на бутона за включване/изключване и неплъзгащите се крачета с вендузи за абсолютна безопасност и оптимална стабилност. Включва предпазен плъзгач за безопасно рязане на храна и оптимална защита дори при рязане на остатъци или малки хранителни продукти
  • ЕЛЕГАНТЕН И НЕВРЕМЕНЕН ДИЗАЙН и компактна форма, здрав, но лек хигиеничен стоманен корпус за лесно боравене и транспортиране. Сваляща се количка от неръждаема стомана за лесно и хигиенично почистване.
  • ВКЛЮЧВА: 1 универсален слайсер, 1 количка, 2 ножа, 1 предпазно стъкло и 1 ръководство с инструкции на EN, DE, FR, ES, IT и NL, Материали: Неръждаема стомана/пластмаса, Цвят: Черен, VG AS 3005 BK

Какви групи продукти предлагаме

Разопакован Продукт

Продукти от клас А без или леки следи от употреба напълно работещи, тествани и технически изправни. Възможно да е нарушена оригиналната опаковка.

Транспортен Дефект

Продукти с лек или по-силно изразен транспортен дефект. Всички продукти с този маркер са годни за употреба.

Чисто нови

Продукти без никакви следи от употреба. Това са чисто нови продукти важи за категория дрехи и за всички продукти за които е посочено, че са чисто нови.

Други потребители са разгледали и

Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.